onsdag 12 mars 2008

Thai + Viet + Swe - Vi har det roligt ihop

Senaste sammankomsten var hemma hos Fru Swedenfarangs vietnamesiska vännina tillika affärsinnehavare. Jag trivs särskilt bra med denna kombination då jag förstår allt som sägs. Vi pratar helt enkelt bara svenska. Lite klurigare blir det när vi umgås med andra thaivänner. Jag tycker väl själv att min thai är hyfsad och förbättras ständigt. Men på nåt jäkla vis så lyckas jag missförstå deras konversationer och göra min egna slutsatser. Vilket ibland resulterar i att jag skrattar rakt ut vid helt fel tillfällen. Smart!

I varje fall så skulle vi ses för att äta lunch. Affärsinnehaverskans man var tyvärr inte hemma då han arbetar som kock på en kinesisk restaurang. Men som den gode man och kockså han är hade han förberett stora delar av maten på morgonen. Därför var det inte så mycket att tillreda utan vi kunde ganska snabbt sätta oss till dukat bord efter det att affärsinnehaverskan sprungit iväg en sväng till affären och köpt lite ingredienser. Till min stora lycka hade hon då köpt en påse lösviktsgodis till mig! Tack! Alldeles utmärkt så där precis innan vi ska äta. Hon vet hur man gör en man lycklig.

Tjejerna njöt...åh jag avbröt med att ta foton vid helt fel tillfällen, enligt Fru Swedenfarang.

Men, spontana foton är väl mycket roligare än de konstgjorda då alla smilar upp sig på beställning? Jag ler aldrig förresten. Fast jag har ett fint leende.

Efter lunchen fick vi njuta av en vietnamesisk modeshow. Väldigt mjukt och fint tyg. Gosigt.

Helt klart en trevlig söndag. Hemma igen så var det full fart på karaokemaskinen igen. Den här gången med hörlurar på. Alltså hörde jag enbart "skönsången" och ingen sån där störande musik...sån där musik som annars brukar få andra att låta bättre. Hehe...asian girls ;)




Har ni laddat ned Ultrastar än?

6 kommentarer:

Ann sa...

Jag är avesjuk,Jag vill också äta mat.Jag är inte duktig att laga thai mat.

Thaitolk sa...

Hej hej

Jag har försökt att skriva kommentar här flera gånger. Men jag vet inte om jag någonsin har lyckats.
Nu har jag ett eget konto på blogspot så jag tror jag ska klara av att skicka upp en kommentar.

Mycket trevlig blogg ka!!!

Mvh
Magrood

Swedenfarang är en: sa...

Tack Magrood! Roligt att du läser min blogg. Jag har alltid tyckt om att läsa dina inlägg på diverse forum.

Mvh
Marcus

Lagers tabberas sa...

Det vore ju kul med en uppdatering här!?

Anonym sa...

hej...ser att du inte bloggar så mycket längre här men min förhoppning är att du iallafall kollar kommentarerna :)
Jag bodde i thailand i tre ås men har en liten dotter och är tillbaka i sverige. Jag skulle vilja få tag på thai karaoke och thai filmer... vet du var jag kan få det???SNÄLLA SNÄLLA svara... jag längtar till thailand så att jag nästan sprängs

Anonym sa...

Thaiflickor vill alltid posera på bilder. Jag bor själv i Bangkok och min flickvän, sedan 9 månader, tycker inte om att jag tar bilder i smyg. ;-P

Kul att läsa en blog om en Thaitjej i Sverige. Själv har jag alltid haft inställningen att det är svårt för en Thailändska att bli lycklig utanför Thailand men det finns ju alltid undantag. Ni verkar vara ett.Grattis!

Jag håller precis på att hjälpa en annan väninna med hennes blog och försöker promota den lite. Besök den gärna och om ni vill så skulle det vara kul med en länk ;-P

Bangkok Escort, A Thai Girls Diary.

Hon är en bra tjej med taskiga förutsättningar och behöver all support hon kan få.

Med vänliga hälsningar,
Robert